AUTOBAT is een jong dynamisch bedrijf met daarentegen een eeuw aan ervaring.

Lees meer

Over Autobat

Onze specialiteit zijn de BATTERIJEN. Voor elke toepassing bieden wij u de juiste oplossing en kan u rekenen op professioneel advies. AUTO-ONDERDELEN en GEREEDSCHAP behoren ook tot ons assortiment. Bij vragen hieromtrent kan u ook steeds rekenen op een deskundige uitleg.

Onze filosofie is continue ontwikkeling op technisch en kwalitatief hoog niveau. De behoeften van de klant en klantenondersteuning dragen wij hoog in het vaandel. Ons doel is partnerships op lange termijn en tevreden klanten.

Ons team

Groepsfoto van het Autobat team.
Ivan Jouck

Ivan Jouck

Zaakvoerder

Rudy Jouck

Rudy Jouck

Zaakvoerder

Jurgen Loyen

Jurgen Loyen

Zaakvoerder

Michiel Blommen

Michiel Blommen

Helpdesk Verantwoordelijke - Winkelverantwoordelijke - Aankoop - Verkoop

Jonas Pulings

Jonas Pulings

Winkelverantwoordelijke - Verkoop

Marleen Gemis

Marleen Gemis

Administratie

Rudi Geuns

Rudi Geuns

Magazijn Verantwoordelijke - Afleveraar

Jeroen Daniels

Jeroen Daniels

Magazijn - Afleveraar

Raf Swinnen

Raf Swinnen

Magazijn - Afleveraar

Autobat history

Geschiedenis

AUTOBAT is een jong dynamisch bedrijf met daarentegen een eeuw aan ervaring. In 2011 werd de stap gezet om onze kennis en ervaringen te bundelen en zo de beste service te kunnen aanbieden.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van batterijen voor de after-market waarbij ook de batterijen behoren voor industriële toepassingen. Accessoires zoals laders, testers, start-boosters,… behoren ook tot ons aanbod.

In 2015 zijn wij verhuisd van Kermt naar Herk-de-Stad. Logistiek kunnen wij het voordeel bieden dat wij vlot bereikbaar zijn voor onze klanten en door onze centrale ligging, kunnen wij ook een optimale service bieden naar onze klanten toe. Daarbij zijn onze opslagmogelijkheden aanzienlijk vergroot, waardoor wij onze diversiteit hebben kunnen uitbreiden. Dit brengt met zich mee dat wij onmiddellijk kunnen inspelen op de behoeften van de klant.

Service, kwaliteit en prijs zijn bij ons prioriteit, ervaring een troef !

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons gerust, wij kunnen u zeker en vast verder helpen.