Laders - Defa Smart

Krachtig, eenvoudig en veilig. Gebruiksvriendelijke, draagbare lader voor 12V startbatterijen van scooters tot tractoren. Handig opbergvak voor de kabels, LED-display en voedingsfunctie. Geschikt voor 12V loodzuur-batterijen in scooters, personenwagens of boten alsook 12V lithium batterijen (enkel smartcharge 6A lithium).

Bekijk
Laders - Fronius Acctiva

Universele lader voor professionele toepassingen met hoog rendement. Voorziet verbruikers van stroom en behoudt instellingen tijdens updates en batterijvervangingen. Vol-automatisch, hoog frequente lader. Geschikt voor 12V batterijen, zowel vloeibare loodzuur, AGM of GEL-technologie. Inclusief AGM of EFB Start-Stop batterijen. Laadstatus te checken via display.

Bekijk
Testers - IntAct

Testers of praktische hulpmiddelen voor het vroegtijdig detecteren van prestatieproblemen en het vervangen van de batterij te vereenvoudigen. Via eenvoudige menu-navigatie en automatische test-sequentie kunt u defecte batterijen detecteren voordat deze volledig uitvallen. Gemakkelijk leesbaar LCD-scherm met optioneel printer voor testafdruk.

Bekijk
Testers - Battery Guard

De batterijbewaker voor alle 12V batterijen. Met de Battery Guard en bijhorende app kunt u snel en eenvoudig de laadstatus van uw batterij checken op uw smartphone. Want enkel een volledig geladen batterij laat u niet in de steek. Mogelijkheid tot checken van meerdere voertuigen op één scherm en instellen van push-meldingen bij kritieke spanningsdaling.

Bekijk
Start-Boosters - IntAct

Boosters voor 12V en 24V toepassingen met een piekstartvermogen tot 9.000A in verschillende uitvoeringen. Startboosters voor loodzuurbatterijen zijn voorzien van een krachtige AGM-batterij. Zowel voor personenwagens (12V) als vrachtwagens (24V). Lithium jumpstart-booster is voorzien van lithium polymeerbatterij en weegt veel minder dan de conventionele startbooster.

Bekijk
Start-Boosters - Powerslave

De Powerslave startbooster is een optimaal beveiligd toestel voor zowel de gebruiker als voor de hardware van de wagens/truck. Deze beveiliging wordt bekomen door middel van een doordachte elektronische schakeling die een constante en vlakke spanning geeft zonder gevaar voor het delicate en vaak dure motormanagement en andere elektronische componenten. Het toestel geeft stroom wanneer dit nodig is, maar vooral wanneer dit volkomen veilig is. Deze powerpack kan het voertuig starten wanneer de batterijen in de wagen/truck niet meer voldoende geladen zijn, of wanneer er helemaal geen batterij(en) aanwezig zijn. De Powerslave powerpack kan ook gebruikt worden als ondersteuning van het geheugen bij het vervangen van de batterijen (radio, boordcomputer,..). Meet generator test en dual batterij test.

Bekijk
Laders - Powerbat Smart

De Powerbat Smart lader zorgt ervoor dat uw batterij in optimale conditie blijft. Deze hoog frequent onderhoudslader wordt gestuurd door een microprocessor en werkt volledig automatisch. Afhankelijk van het type zijn deze geschikt voor loodzuur batterijen, AGM, GEL, Lithium of een combinatie ervan. Beveiligd tegen omgekeerde polariteit, kortsluiting, overbelasting, overspanning, te hoge temperatuur en vonkvrij.

Bekijk
Laders - Powerbat Tractie

Hi-Tech lader met hoog frequent technologie, efficiënt en betrouwbaar laadproces. De micro-processor controleert de laadcurve zodat er constant optimaal geladen wordt volgens de ingestelde laadcurve. Deze intelligente laders zijn uitermate geschikt voor loodzuur tractie-batterijen, zijn veilig, zorgen voor een maximale levenduur van de batterij en bovendien zéér eenvoudige bediening.

Bekijk
Laders - Victron Blue Smart IP65

De Blue Smart IP65-lader is de nieuwe professionele batterijlader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP65-lader kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto's, motoren, boten en campers. Het uit zeven stappen bestaande laadalgoritme haalt het beste uit uw batterij. In tegenstelling tot andere merken zal de Blue Smart IP65-lader proberen om een diep ontladen batterij opnieuw op te laden door deze geforceerd te voeden met een lage stroom. Het normale opladen wordt dan hervat zodra er voldoende spanning aanwezig is op de batterij-aansluitingen. De Blue Smart IP65-lader is voorzien van ingebouwde Bluetooth, zodat de status van de lader en van de batterij kan worden gecontroleerd op een smartphone, tablet of laptop.

Bekijk
Laders - Victron Blue Smart IP67

De Blue Smart IP67-lader Waterproof is de nieuwe professionele batterijlader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP67-lader Waterproof kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto's, motoren, boten en campers. Het uit zeven stappen bestaande laadalgoritme haalt het beste uit uw batterij. In tegenstelling tot andere merken probeert de Blue Smart IP67-lader Waterproof om een diep ontladen batterij opnieuw op te laden door deze geforceerd met een lage spanning op te laden. Het normale opladen wordt dan hervat zodra er voldoende spanning aanwezig is op de batterij-aansluitingen. De Blue Smart IP67 Waterproof is voorzien van ingebouwde Bluetooth, zodat de status van de lader en de batterij kan worden gecontroleerd op een smartphone, tablet of laptop. Alle instellingen van de lader kunnen worden geconfigureerd met de VictronConnect-app.

Bekijk
Laders - Victron Blue Smart IP22

De Blue Smart IP22 Charger-lader is de nieuwe professionele batterijlader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP22 Charger-lader kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto's, motoren, boten en campers. De Blue Smart-lader is voorzien van een microprocessorgestuurd “adaptief” batterijbeheersysteem. De adaptieve functie optimaliseert automatisch het laadproces afhankelijk van hoe de batterij wordt gebruikt. Absorptie-, float- en opslagspanningen en de reconditioneringsinstellingen en temperatuurcompensatiewaarde kunnen geprogrammeerd worden met de Bluetooth-app.

Bekijk
Testers - Powerbat

Multifunctionele testers bestaande uit, type-afhankelijk, 6-12 en 24V configuraties. Geschikt voor alle batterij-technologieën zoals NAT-AGM-EFB-GEL en Spiraal technologie. Gemakkelijk leesbaar LCD-scherm en voorzien van printer.

Bekijk
Omvormers - Omvormers - Victron Omvormers

De Phoenix-reeks sinus omvormers van Victron Energy zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en worden ingezet voor de meest uiteenlopende toepassingen. Spanning van 12V of 24V DC wordt perfect omgezet naar 230V of 120V. Met de zuivere sinus omvormers van Victron Energy heeft u altijd en overal stille elektriciteit. De omvormers transformeren DC in AC elektriciteit en slaan deze op in accu’s. Hierdoor kunt u huishoudelijke apparaten – van waterkokers tot televisies – te allen tijde gebruiken in uw auto, camper of op uw boot. U heeft dus geen last van luidruchtige generatoren. Elke zuivere sinus omvormer heeft een hoog piekvermogen en voorziet elke belasting probleemloos van stroom. Victron Energy biedt diverse (draagbare) modellen die ontworpen zijn voor zowel lichte als zware AC ladingen.

Bekijk
Omvormers/Laders - Victron Omvormers/Laders

De omvormer/acculaders van Victron Energy zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende apparaten met hoge en lage startvermogens. De multifunctionele energiesystemen met sinus-omvormers, batterijladers en AC-omschakelaars laden batterijen veilig, ook als de kwaliteit van de stroomvoorziening laag is.

Bekijk
Accuscheiders - Victron Accuscheiders

Om met een dynamo of batterijlader meerdere batterijen te laden moeten deze met elkaar worden verbonden. Het probleem van het verbinden van accu's is dat ze niet meer apart gebruikt kunnen worden. Het leegtrekken van de service of huishoud batterij zal erin resulteren dat ook de startbatterij wordt leeg getrokken zodat starten niet meer mogelijk is. Om dit te voorkomen moeten de batterijen gescheiden worden. Dit kan op twee verschillende manieren met behulp van 3 verschillende Victron producten : Victron Cyrix-ct, een hele intelligente oplossing, Victron Argodiode en Argofet, de verliesarme variant.

Bekijk
Accubeheersystemen - Victron Accubeheersystemen

De BMS 12/200 is een batterijbeheersysteem speciaal ontworpen voor Victron lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) Smart-batterijen; dit batterijbeheersysteem is specifiek ontworpen voor 12V-systemen met een 12V-alternator en beschermt de batterij bijvoorbeeld tegen overbelasting. De BMS 12/200 controleert en beschermt elke individuele batterijcel binnen de batterij (of batterijbank) en zal de alternator, oplaadbronnen of DC-ladingen ontkoppelen bij laagspanning, hoogspanning of overtemperatuur. De specifieke alternatorverbinding biedt stroombeperking en eenrichtingsverkeer van de alternator naar de batterij, dit zodat een alternator (en startbatterij) van om het even welke grootte veilig verbonden kan worden met de Smart Lithium-batterij of -batterijen. De specifieke laadverbinding zal ladingen en opladen ontkoppelen bij laagspanning, hoogspanning of overtemperatuur.

Bekijk
Accu Monitoren - Victron Accu Monitoren

Batterijmonitoren van hoogwaardige precisie. De belangrijkste functie van een batterijmonitor is om het aantal geconsumeerde ampère-uren en de laadstatus van een batterij te meten. Geconsumeerde ampère-uren worden gemeten door de stroom die van en naar de accu loopt te integreren. Ook kan de resterende tijd bij de huidige ontlaadsnelheid gemeten worden en kunnen een groot aantal historische gebeurtenissen opgeslagen worden. Er kan zelfs een visueel en akoestisch alarm geprogrammeerd worden.

Bekijk
Accu Bewaker - Victron Accu Bewaker

De BatteryProtect ontkoppelt de batterij van niet-essentiële belastingen voordat de batterij volledig is ontladen (waardoor de batterij zou worden beschadigd) of voordat er onvoldoende vermogen over is om de motor te starten. De BatteryProtect is een eenrichtingstoestel. Het kan enkel stroom behandelen in één richting, dus ofwel stroom naar een lading of stroom van een lader, maar niet beide stromen tegelijkertijd. Bovendien kan de stroom enkel vloeien van de batterijklem naar de laadklem. Bij gebruik met een belasting maakt de batterij verbinding met de batterijklem en bij gebruik met een lader wordt de lader aangesloten op de batterijklem.

Bekijk
DC-DC Omvormers - Victron DC-DC Omvormers

De remote aan/uit aansluitklem elimineert de nood aan een hoge stroomschakelaar in de ingangbedrading. De remote aan/uit kan bediend worden met een lage stroomschakelaar of bijvoorbeeld door de motor draaien/stop-schakelaar. Alle modellen zijn bestand tegen kortsluiting en kunnen parallel worden geschakeld om het uitgangsvermogen te verhogen. De uitgangsstroom zal verminderen bij hoge omgevingstemperatuur. IP43-bescherming, geïnstalleerd met de schroefklemmen naar beneden gericht.

Bekijk
Solar Charge Controllers - Victron Solar Charge Controllers

Zonnepanelen zetten daglicht om in energie. Met de Solar Charge Controllers van Victron Energy haalt u het hoogst haalbare rendement uit zonlicht, ook als deze beperkt is. De laadregelaars zijn geschikt voor alle soorten batterijen met spanningen van 12 V, 24 V of 48 V. De laadregelaars stemmen de zonne-energie af op de laadtoestand van de batterijen, zodat een extra lange levensduur van de batterij wordt gegarandeerd. Victron Energy beschikt over een breed scala MPPT (Maximum Power Point Tracking) en PWM (Pulse-Width Modulation) laadregelaars. Bekijk het BlueSolar en SmartSolar MPPT Laadregelaars - overzicht. MPPT laadregelaars halen meer energie uit een zonnepaneel dan PWM laadregelaars.

Bekijk

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.