Industrial PZB BS-serie

2V-tractiecellen met vloeibaar electrolyt en volledig geassembleerde batterijen van de PZB-serie (BS) zijn de ideale oplossing voor zwaardere industriële toepassingen. Deze kwalitatieve, robuuste en betrouwbare tractie-batterijen zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en zorgen voor topprestaties en een lange levensduur. Kwalitatieve hoogwaardige materialen en onderdelen, geproduceerd in Europa. Niet onbelangrijk, indien de batterij ontladen is geweest, best deze direct opnieuw opladen met een gepaste lader en na het laden het electrolyt-niveau checken. Dit heeft ongetwijfeld een positieve impact op de levensduur. Optioneel kan er geopteerd worden voor een automatisch vulsysteem, zuurcirculatie, niveau-indicator en/of datalogger.

Bekijk
Industrial PZS DIN-serie

2V-tractiecellen met vloeibaar electrolyt en volledig geassembleerde batterijen van de PZS-serie (DIN) zijn de ideale oplossing voor zwaardere industriële toepassingen. Deze kwalitatieve, robuuste en betrouwbare tractie-batterijen zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en zorgen voor topprestaties en een lange levensduur. Kwalitatieve hoogwaardige materialen en onderdelen, geproduceerd in Europa. Niet onbelangrijk, indien de batterij ontladen is geweest, best deze direct opnieuw opladen met een gepaste lader en na het laden het electrolyt-niveau checken. Dit heeft ongetwijfeld een positieve impact op de levensduur. Optioneel kan er geopteerd worden voor een automatisch vulsysteem, zuurcirculatie, niveau-indicator en/of datalogger.

Bekijk
Industrial PZV GEL-serie

2V-tractiecellen van de PZV-serie (GEL) zijn onderhoudsvrij. Het electrolyt is een GEL-achtige massa en de cellen zijn subliem afgedicht waardoor de batterij ook lekvrij is. Deze technologie wordt vooral gebruikt in de voedings- en farmaceutische sector waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Onderhoudskosten zijn zéér beperkt daar er geen water bijgevuld dient te worden. Minimiem uitstoot aan gassen, weinig ventalitie vereist en veilig in gebruik.

Bekijk
Hawker Perfect Plus

Deze Perfect PLus-serie van Hawker, met vloeibaar electrolyt, biedt een verhoogde betrouwbaarheid en een langere gebruiksduur voor alle industriële toepassingen. Gaande van eenvoudige toepassingen met laag energieverbruik tot zwaardere, stroomintensieve, industriële toepassingen. Verkrijgbaar in zowel 198mm (DIN) als 158mm (BS) breed. Optioneel kan er ook geopteerd worden voor een aqua-systeem, electrolytcirculatie en/of een Wi-iQ module om gegevens (vermogen, spanning, stroom, temperatuur,..) van de batterij te verzamelen. Tijdig opladen na (diep)ontlading en electrolyt-niveau checken.

Bekijk
Hawker Water Less

De Hawker Water less serie, met vloeibaar electrolyt, is vergelijkbaar met de Perfect Plus, maar is flexibeler en minder tijdrovend dankzij de langere bijvulintervallen van 4, 8 of 13 weken afhankelijk van de laadtechnologie. Een indicator geeft aan wanneer het electrolyt-niveau in de batterij te laag wordt, waardoor de gebruiker dient bij te vullen met water. Optioneel kan geopteerd worden voor een aqua-syteem, electrolytcirculatie en/of Wi-iQ module. Hawker water less - less is more. Minder water bijvullen - méér voordelen.

Bekijk
Enersys Nexsys

De Nexsys batterij van Enersys, is een volledig gesloten, VRLA-onderhoudsvrije tractie-batterij. Deze batterij heeft een zéér lage inwendige weerstand en biedt zéér hoge energie en vermogen (vooral bij hoge ontlaadstromen). Géén geforceerde ventilatie nodig en geen nood aan afgesloten ruimtes om te laden. Geschikt om tussenladingen te geven en mag opgeladen worden in gedeeltelijk ontladen toestand. Laden zo vaak u wil, permanent inzetbaar en ideaal voor multishiften systeem. Alle klassieke loodzuur-uitvoeringen kunnen één op één vervangen worden door een Nexsys-variant. Opgelet, een compatibele lader is noodzakelijk.

Bekijk
Enersys Irconclad

Deze krachtpatser, de Ironclad van Enersys, voldoet aan de eisen van zelfs de zwaarste heavy-duty toepassingen. De batterij is ontworpen met de beproefde Enersys-technologie met vierkante buisjes voor hogere permanente bedrijfsspanningen. Méér betrouwbaarheid, méér productiviteit, méér capaciteit en een langere levensduur. Wat de aandrijfenergie voor , uw toepassing ook is, hoe zwaarder die is, Ironclad kan de uitdaging aan. Minder onderhoud en bedrijfskosten, maximale looptijd. De Ironclad is voorzien van een Wi-iQ module, die alle gegevens (spanning, stroom, temperatuur, capaciteit, ...) van de batterij verzamelt. Compatibele lader is vereist.

Bekijk

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.