Trojan Deep-Cycle: Dé industriële krachtpatser!

Trojan Deep-Cycle: Dé industriële krachtpatser!

We lichten graag het gerenommeerde merk Trojan toe, met als paradepaardje de Trojan Deep-Cycle (semi-)tractiebatterij. Als toonaangevende speler in de industrie staat Trojan bekend om zijn duurzame en krachtige batterijen. Ontdek waarom deze batterij de ideale keuze is en waarom wij u deze aanbieden bij Autobat.

Sinds 1925 is Trojan de grootste leverancier ter wereld van deep cycle batterijen. Initieel startte Trojan met de productie van batterijen voor de automotive industrie. Hun bekendheid nam vooral toe sinds de start van de productie van hoogwaardige golfkarbatterijen.

Assortiment en Types Trojan Batterijen:

Het assortiment van Trojan is vandaag zó uitgebreid dat zij een antwoord kunnen bieden op alle zware cyclische toepassingen, gaande van grote industrieën, transport, elektrische toepassingen, tot duurzame energie.

De batterijen zijn beschikbaar in 3 elektrische spanningen: 6V, 8V en 12V. Afhankelijk van het model zijn er 500 tot 1000 cycli mogelijk. De batterij-uitvoeringen in loodzuur zijn het vaakst voorkomend, maar de AGM-uitvoeringen behoren ook tot het uitgebreid segment van Trojan.

De meest gangbare types zijn de Trojan T145, TE35, J305G-AC, L16G-AC, T-875, 27TMX en de T1275. Dé bestseller bij uitstek blijft nog steeds het type T-105. Deze batterij wordt vaak gebruikt voor een schaarlift, hoogwerker, golfkar en nog veel meer elektrische toepassingen.

De Trojan batterij is daarenboven voor 99% recycleerbaar, waardoor hij ook zijn steentje bijdraagt aan de ecologische voetafdruk.

Bekijk ons aanbod van Trojan batterijen!

De voordelen van de Trojan Deep-Cycle batterij:

  1. Duurzame prestaties: Als het gaat om (semi-)tractiebatterijen, is duurzaamheid van essentieel belang. De Trojan Deep-Cycle levert consistente en betrouwbare prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Of het nu gaat om golfkarren, elektrische voertuigen, heftrucks, of maritieme toepassingen, de Trojan Deep-Cycle is gebouwd om langdurige energie te leveren.
  2. Diepe ontladingscapaciteit: Een van de opvallende kenmerken van de Deep-Cycle is de mogelijkheid om diep te ontladen en herhaaldelijk op te laden. Dit maakt hem ideaal voor toepassingen waarbij regelmatige diepe ontladingen nodig zijn, zoals bij golfkarren en elektrische voertuigen die lange afstanden afleggen.
  3. Onderhoudsarm: De Trojan Deep-Cycle vereist minimaal onderhoud, waardoor u tijd en geld bespaart op service en onderhoud. Dit maakt hem zeer geschikt voor bedrijven die streven naar een probleemloze energieoplossing.

HydroLink ™ Batterij Watervulsysteem:

Bij Trojan beseffen ze maar al te goed het belang van een goed onderhoud van uw batterij. Dit kan een tijdrovende handeling zijn, zeker wanneer u de batterij met water moet vullen. Het komt regelmatig voor dat er dan geknoeid wordt, waardoor het onderhoud van uw batterij eveneens een onveilige handeling wordt.

Daarom ontwikkelde Trojan het HydroLink Watervulsysteem voor batterijen. Dit zorgt ervoor dat batterijen sneller, eenvoudiger en veiliger bijgevuld kunnen worden. Binnen enkele seconden bereikt uw batterij opnieuw maximale én optimale prestaties en neemt de levensduur van uw batterij toe. Reken daar de relatief lage kosten bij en je hebt een prima prijs-kwaliteitsverhouding voor een krachtpatser als de Trojan!

Waarom kiezen voor Autobat als uw Trojan Deep-Cycle leverancier?

Bij Autobat begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige (semi-)tractiebatterijen. Onze samenwerking met Trojan stelt ons in staat om u de beste deep cycle batterijen aan te bieden die perfect aansluiten bij uw industriële vereisten.

Wat onderscheidt ons:

  • Deskundig advies: Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de juiste Trojan Deep-Cycle batterijen die aansluiten bij uw specifieke toepassingen.
  • Ruime voorraad: We hebben een uitgebreide voorraad van Trojan Deep-Cycle batterijen, zodat we snel aan uw vraag kunnen voldoen.
  • Betrouwbare levering: We begrijpen dat tijdige levering essentieel is voor uw bedrijfsvoering, en daarom zorgen we voor snelle en betrouwbare levering.
  • Klantgerichte aanpak: Bij Autobat staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven naar langdurige samenwerkingsverbanden en zorgen voor een uitstekende service.

Ontdek de kracht van Trojan Deep-Cycle batterijen bij Autobat!

Met de Trojan Deep-Cycle batterijen bent u verzekerd van een betrouwbare en krachtige energiebron voor uw zwaardere industriële toepassingen. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met ons!

 

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.