Trojan AES: een combinatie van prestaties, duurzaamheid en levensduur

Trojan AES: een combinatie van prestaties, duurzaamheid en levensduur

Trojan, een pionier op het gebied van hoogstaande batterijtechnologie, introduceert met trots zijn nieuwste innovatie: de Trojan AES-series. Deze op AGM-technologie gebaseerde batterijen vormen het nieuwe paradepaardje van Trojan en tillen duurzaamheid en prestaties naar ongekende hoogten.

AGM-technologie geprojecteerd naar de toekomst

Met een verbluffende levensduur die maar liefst 3 keer langer is dan die van standaard AGM-versies, bieden deze batterijen een duurzaamheid die ongeëvenaard is. Zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden behouden ze hun hoge capaciteit, zowel bij extreem diepe ontladingen als bij grote temperatuurverschillen.

Prestaties die de norm overstijgen

De Trojan AES-series vormen de ideale brug tussen loodzuur- en lithiumbatterijen. Met 1.200 cycli bij 100% DOD (Diepte van Ontlading), in vergelijking met de 400 cycli van standaard AGM, bieden ze indrukwekkende prestaties die de norm overstijgen. Partieel laden is geen probleem, waardoor flexibiliteit in gebruik wordt gemaximaliseerd.

Diverse versies voor uiteenlopende toepassingen

De Trojan AES-series zijn beschikbaar in 6V-, 8V- en 12V-versies, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, zoals hoogwerkers, golfkarren, schaarliften of kuismachines. De hoge capaciteit bij diepe ontlading maakt deze batterijen bijzonder geschikt voor veeleisende situaties waar betrouwbaarheid van cruciaal belang is.

Robuust, veilig en onderhoudsvrij

Trojan heeft niet alleen gefocust op prestaties, maar ook op robuustheid en veiligheid. Deze batterijen zijn volledig veilig en onderhoudsvrij, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op hun taken zonder zich zorgen te hoeven maken over batterijonderhoud. De robuuste constructie en trillingsbestendigheid zorgen voor een langdurige en betrouwbare energiebron in diverse toepassingen.

Met de Trojan AES-series wordt een nieuwe standaard gezet in de wereld van batterijtechnologie. Ontdek nu de ongekende duurzaamheid en prestaties.

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.