Optima batterijen: De krachtige energiebron voor start- en cyclische toepassingen

Optima batterijen: De krachtige energiebron voor start- en cyclische toepassingen

Bij Autobat begrijpen we dat een efficiënte en betrouwbare energiebron essentieel is voor het soepel draaien van uw bedrijfsvoertuigen en andere toepassingen. Optima, een merk dat synoniem staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en topprestaties, kan dus niet in ons assortiment ontbreken.

Ontdek de voordelen van Optima bij Autobat:

  1. Geavanceerde AGM-technologie: Optima maakt gebruik van de nieuwste AGM-technologie (Absorbed Glass Mat), wat resulteert in een batterij die vrijwel lekvrij en onderhoudsarm is. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd en geld, maar zorgt er ook voor dat uw bedrijfsvoertuigen en andere toepassingen veilig en vertrouwd blijven functioneren.
  2. Korte oplaadtijden: Tijd is van onschatbare waarde in het bedrijfsleven, en Optima batterijen komen hieraan tegemoet. Dankzij hun lage interne weerstand kunnen ze sneller worden opgeladen dan traditionele loodzuurbatterijen, waardoor uw voertuigen en apparatuur snel weer operationeel zijn en u de productiviteit kunt maximaliseren.
  3. Veelzijdigheid: Optima batterijen zijn geschikt voor diverse bedrijfstakken en toepassingen. Of u nu een transportbedrijf runt, bouwmachines bezit of in de landbouwsector actief bent, Optima biedt energie-oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Welke Optima batterijen bieden wij aan?

Optima Yellowtop – De (semi)-tractiebatterij voor uitdagende toepassingen

Voor bedrijven die een krachtige energiebron nodig hebben die bestand is tegen diepe ontladingen en herhaaldelijk opladen, is de Optima Yellowtop de perfecte keuze. Deze cyclische batterij is ontworpen om langdurige energie te leveren, zelfs onder zware omstandigheden. Of het nu gaat om elektrische voertuigen, hydraulische apparatuur of noodstroomvoorziening, de Yellowtop zorgt voor een betrouwbare en stabiele energievoorziening.

Optima Redtop – De krachtige startbatterij

De Optima Redtop is de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare startbatterij voor hun voertuigen. Met zijn ongeëvenaarde startvermogen en robuuste constructie, is de Redtop speciaal ontworpen om in elke situatie optimale prestaties te leveren. Of het nu gaat om een druk transportbedrijf, een veeleisend landbouwbedrijf of een vloot van bouwmachines, de Redtop staat klaar om uw bedrijfsvoertuigen snel te laten starten.

Optima Bluetop – De duurzame cyclische batterij

Voor bedrijven die behoefte hebben aan een batterij die herhaaldelijk kan worden ontladen en opgeladen, is de Optima Bluetop de ultieme keuze. Deze cyclische batterij is ideaal voor maritieme toepassingen, zoals boten en jachten, maar ook voor recreatieve voertuigen en andere apparatuur die regelmatig stroom vereisen. Met zijn uitstekende energiebehoud en betrouwbaarheid biedt de Bluetop de gemoedsrust die u nodig heeft voor uw cyclische energiebehoeften.

 

Bij Autobat streven we ernaar om onze B2B-klanten de beste energieoplossingen te bieden die aan hun verwachtingen voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over de juiste Optima batterijen voor uw specifieke toepassingen. Neem vandaag nog contact op met ons!

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.