Lithiumbatterijen voor elke toepassing

Lithiumbatterijen voor elke toepassing

Lithiumbatterijen zijn de afgelopen decennia uitgegroeid tot de populairste keuze voor draagbare elektronica, elektrische voertuigen en zelfs grootschalige energieopslagsystemen. Deze populariteit is gebaseerd op een scala van voordelen die lithiumbatterijen bieden, zoals:

  • Langere levensduur
  • Snelle oplaadtijd
  • Lage zelfontlading
  • Breed toepassingsbereik
  • Milieuvriendelijk
  • Verminderde onderhoudsbehoefte

Klinkt dit alles niet als muziek in de oren?

Altijd de juiste lithiumbatterij voor elke toepassing

Lithiumbatterijen, net als andere batterijen, vereisen aanpassingen aan specifieke toepassingsgebieden, zoals campers, marine, zonne-energie, visserij en heavy-duty automotive. Het is aan te raden om de batterij af te stemmen op de toepassing om de prestaties te optimaliseren, de betrouwbaarheid te verhogen, de levensduur te maximaliseren en de bedrijfskosten te verlagen.

Autobat biedt lithiumbatterijen aan van de Duitse lithiumspecialist Forster. Zij staan voor technologieën om de prestaties en veerkracht van oplaadbare lithiumbatterijen te vergroten. Sinds 2010 concentreerde het bedrijf zich op lithiumbatterijen die in eigen huis werden ontwikkeld en geproduceerd. Hun lange levensduur en hoge prestaties maken ze tot een economische oplossing. De praktijkervaring bewijst dat ze gelijk hebben: er zijn bijna geen retourzendingen van Forster-batterijen. Lees hieronder meer over hun assortiment.

De Forster-series

1. Premium-serie

Topkwaliteit en betrouwbaarheid in diverse toepassingsgebieden (energieopslag): campers, marine en zonne-energie. Daarnaast is de batterij onder de stoel. Met de nieuwste celtechnologie en geoptimaliseerde BMS 2.0-besturing bent u verzekerd van topprestaties en een lange levensduur. Dankzij de meet-shunt en Bluetooth kunt u met gemak meet- en verbruiksgegevens monitoren en controleren. Bereik maximale capaciteit met minimaal gewicht, uiterste betrouwbaarheid en geniet van een indrukwekkende garantie van 8 jaar.

Forster Premium-serie

 

2. Standard-serie

Dé universele standaard in lithiumbatterijen. Ideale voedingsbatterij voor caravan- en camperavonturen en maritieme toepassingen met een gemiddelde belasting. De ingebouwde bluetooth-bediening, in combinatie met de gratis Forster Smart Connect-app, biedt ultiem gebruiksgemak. Geniet van maximale veiligheid en een uitgebreid aantal oplaadcycli voor een lange levensduur en zorgeloze prestaties. Deze batterij is veelzijdig inzetbaar, met een geïntegreerd BMS-systeem voor bluetooth-monitoring en een garantie van 5 jaar.

Forster Standard-serie

 

3. Thermo Control-serie

Deze serie is dé oplossing voor het “koude” probleem bij lithiumbatterijen. Deze batterijen zijn ideaal voor installatie in onverwarmde ruimtes of externe batterijcompartimenten. Ze zijn uitgerust met een geavanceerd, computergestuurd celvoorverwarmingssysteem. Dit systeem bewaakt automatisch de temperatuurregeling van de batterijen en maakt opladen mogelijk, zelfs bij temperaturen tot -30°C. Daarnaast is de batterij voorzien van bluetooth-mogelijkheden voor eenvoudige monitoring via de Forster-app en wordt geleverd met een garantie van 3 jaar.

Forster Thermo Control-serie

 

4. Fishing-serie

Deze lithiumserie is op maat gemaakt voor de visserijsector, ontworpen om betrouwbaarheid en consistentie te bieden voor elke toepassing. Deze batterijen zijn zorgvuldig geconfigureerd en aangepast aan de specifieke eisen, afhankelijk van het gebruiksscenario. Beoordeel de toepassing en kies de geoptimaliseerde versie die het beste bij uw behoeften past. Met een IP67-beschermingsklasse zijn deze batterijen waterdicht en kunt u ze met vertrouwen gebruiken. Bovendien kunt u ze monitoren via de Forster Bluetooth-app en geniet u van een garantie van 5 jaar.

Forster Fishing-serie

 

5. Premium Starter-serie

Dé batterijen voor zowel starttoepassingen als cyclische toepassingen. Denk hierbij aan startbatterijen of start-stopbatterijen voor de heavy-duty automotive. De Forster Premium Starter-serie staat synoniem voor enorme gewichtsbesparingen, volledige flexibiliteit en tot 100.000 starts mogelijk. De batterijen bieden ongekende sterkte en betrouwbaarheid, waardoor de bruikbare capaciteit wordt verdubbeld en de levensduur verlengd, met minimaal zelfontladingsrisico. Dankzij het intelligente Multi-Dynamic BMS-systeem krijgt u ondersteuning tot 15,6V bij batterijwissels, wat zorgt voor een veilig gebruik zonder risico op brand of explosies. Profiteer van gemoedsrust met een garantie van 2 jaar.

Forster Premium Starter-serie

 

Wie op zoek is naar betrouwbare lithiumbatterijen voor elke soort toepassing, vindt het bij de Forster-series. Wilt u meer informatie? Autobat helpt u graag.

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.