Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.

De IntAct GEL Power-voedingsbatterij

De IntAct GEL Power-voedingsbatterij

Bij het zoeken naar de perfecte batterijoplossing voor uw elektrische toepassingen in boten, campers of industriële werktuigen, is er één naam die eruit springt: IntAct GEL Power. Deze gelbatterijen bieden een onovertroffen betrouwbaarheid en prestaties, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel vrijetijds- als professionele doeleinden.

Multifunctioneel voor diverse toepassingen

IntAct GEL Power-batterijen zijn ontworpen om te schitteren in zowel recreatieve als industriële scenario’s. Of u nu geniet van een ontspannen dag op het water of vertrouwt op krachtige machines voor uw werk, deze batterijen staan garant voor topprestaties. Ze vinden hun toepassing in boten, campers, kuismachines, hoogwerkers en andere werktuigen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor uiteenlopende behoeften.

Eenvoudige vervanging met verschillende formaten

Het assortiment van IntAct GEL Power omvat een breed scala aan gangbare batterijformaten, waardoor een vervanging moeiteloos kan plaatsvinden. U kunt dus uw huidige batterij upgraden of simpelweg een nieuwe zoeken voor uw toepassing.

De overstap van natte loodzuur naar GEL Power

Vergeleken met traditionele natte loodzuurbatterijen, komt de IntAct GEL Power als overwinnaar uit de bus, vooral bij zwaar cyclisch gebruik in professionele omgevingen. Het fungeert als de perfecte buffer bij ongelijkmatige laad- en ontlaadprocessen, waardoor het betrouwbaarheid biedt wanneer dat het meest nodig is.

Economische voordelen en lange levensduur

Een van de meest opvallende voordelen van de IntAct GEL Power is de aanzienlijk langere levensduur in vergelijking met conventionele batterijen. Dit resulteert niet alleen in minder frequent vervangen, maar ook in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. De robuuste constructie en hoge trillingsbestendigheid maken deze batterijen nog aantrekkelijker voor veeleisende omgevingen.

Technische specificaties

  • Medium tot zwaar cyclisch gebruik met 400-700 cycli volgens de IEC 254-1 norm
  • Lage zelfontlading, waardoor de batterij klaar is voor actie wanneer u dat bent
  • Beschikbaar in zowel 6V- als 12V-versies, waardoor er flexibiliteit is om aan verschillende behoeften te voldoen
  • Waterdicht, lekvrij en onderhoudsvrij voor zorgeloos gebruik, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden

In conclusie biedt de IntAct GEL Power-batterij een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie. Maak de overstap naar de kracht van IntAct en ervaar de vrijheid van zorgeloos gebruik in al uw elektrische toepassingen.

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.