IntAct-batterijen: De slimme keuze voor elke toepassing!

IntAct-batterijen: De slimme keuze voor elke toepassing!

Bij Autobat stellen we onze Intact-batterijreeksen voor de verschillende toepassingsgebieden samen uit batterijen van toonaangevende fabrikanten en merken waardoor we snel kunnen reageren op de veranderingen in de markt of knelpunten in de levering.

Vooral de prijs-kwaliteitverhouding is voor ons belangrijk. Indien mogelijk bieden wij voor elke toepassing, prijs en prestatie alternatieven voor. Daarnaast kiezen wij verschillende leveranciers voor complete series of afzonderlijke batterijen om de meest geschikte batterij voor alle toepassingen aan te bieden.

Op deze manier kunt u vertrouwen op ons voor de beste opties van alle Intact-batterijen.

Motobatterijen

IntAct Bike Power Classic

KRACHTIG EN DUURZAAM 

Deze solide accu levert een hoog startvermogen, bereikt bij regelmatig onderhoud een lange levensduur en heeft uitstekende eigenschappen voor recycling.

Onze aanrader voor een goedkopere en standaard motorfiets-accu.

IntAct Bike Power AGM

BETAALBARE ALL-ROUNDER 

Deze batterij is beter bestand tegen oplaadcycli bij seizoensgebonden gebruik en korte ritten dan gewone loodzuurbatterijen. Daarbij is deze batterij iets beter bestand tegen zelfontlading vergeleken met de traditionele loodzuurmotorfietsaccu.

Onze aanrader voor iedereen die een betaalbare, gesloten accu voor een motorfiets nodig heeft.

IntAct Bike Power GEL

VOOR ZWARE BELASTINGEN, INCLUSIEF ABS

Deze batterij levert 30% meer startvermogen voor moderne motorfietsen met veel elektrische verbruikers en dekt verbruikspieken. Zelfontlading in beperkte mate en de motorfiets start betrouwbaar, zelfs na 3 maanden stilstand.

Onze aanrader als er veel verbruikers zijn geïnstalleerd of als de motor zelden wordt gebruikt.

IntAct Bike Power HVT

EXTREEM TRILLINGSBESTENDIG ONTWERP

Deze duurzame energiebundel absorbeert de sterkste schokken van Harley’s en andere motoren met een hoog vermogen en start ook tweewielers die veel elektrische energie nodig hebben (bv. tweewielers met ABS).

Onze aanrader voor motorfietsen die veel startvermogen nodig hebben en uiteraard ook bij hevige schokken.

IntAct Bike Power Lithium

KLEINE KRACHTPATSER MET EEN LANGE LEVENSDUUR

Perfect voor wedstrijden en wanneer elke gram en elke centimeter telt. Dankzij de balancering veroudert de batterij langzamer en blijft zijn volledige capaciteit langer behouden. Extreme temperaturen hebben wél impact op de capaciteit van deze batterijen.

IntAct Garden Power

BETROUWBARE PARTNER IN DE TUIN

De IntAct Garden Power is speciaal ontworpen voor gebruik in gazontractoren en zitmaaiers, en geschikt voor oneffen terreinen. Het is een onderhoudsvrije batterij met lage zelfontlading. Zelfs na iets langere periodes van stilstand kan je erop vertrouwen dat de batterij start.

Onze aanrader voor zitmaaiers en aanverwanten.

Startbatterijen

IntAct Start Power New Generation

ONE THAT FITS ALL

Voldoet volledig aan de eisen van alle voertuigen. Zowel voor oudere voertuigen als voor nieuwere modellen met een laadspanning tot 14,8 volt. Geschikt voor personenauto’s (ook wagens uit Azië) en super schokbestendig voor vrachtwagens.

Een echte aanrader!

IntAct Start Power

TOPPRESTATIES VOOR EEN GOEDE PRIJS

Ontworpen voor prestaties en extreem hoge stroomcapaciteit met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Geschikt voor bijna alle personenauto’s, touringcars, vrachtwagens en landbouwmachines.

Onze aanrader voor wie kiest voor een solide batterij.                                 

 

IntAct Premium Power

30% EXTRA STARTVERMOGEN

Meer geschikt voor hoog uitgeruste voertuigen met veel elektrische verbruikers en voor intensief stadsverkeer. Minimale zelfontlading, bijzonder veilig en temperatuurbestendig.

Onze aanrader voor voertuigen met veel apparatuur, vooral als er vaak korte afstanden worden gereden. 

IntAct Start-Stop AGM

START-STOP AGM

Maakt een hoog aantal starts van de motor mogelijk en voorziet alle verbruikers van energie wanneer de motor stopt. Perfect voor middelgrote en grotere auto’s, SUV’s en vrachtwagens met start-stopsystemen en micro-hybriden met terugwinning van remenergie (recuperatie).

Onze aanrader voor start-stopvoertuigen met een hoge energiebehoefte en micro-hybriden met recuperatie. 

IntAct Start-Stop EFB

START-STOP EFB

Geschikt voor kleine en middelgrote auto’s met start-stopsystemen en micro-hybriden met energieterugwinning. Maakt een groter aantal starts mogelijk en voorziet alle verbruikers van energie wanneer de motor stopt.

Onze aanrader wanneer een EFB werd geïnstalleerd in het start-stopsysteem en u niet wilt upgraden naar AGM. Ook aangeraden als startaccu voor vrachtwagens met hoge vermogensvereisten.

IntAct BackUp-Power

ONDERSTEUNING VOOR DE STARTBATTERIJ

Bevoorraadt verbruikers in bepaalde typen voertuigen en houdt ze opgeladen tijdens het starten, waardoor de elektronica wordt beschermd.

Onze aanrader als betrouwbaar alternatief voor de origineel geïnstalleerde back-upbatterij.

IntAct Oldtimer-Power

STARTKRACHT IN RETROLOOK

Nieuwste batterijtechnologie in klassiek ontwerp. De bekroonde vintage autobatterij is voor 80% met de hand gemaakt. De zwarte behuizing heeft de traditionele hardrubberen look.

Onze aanrader als u ook in de motorruimte waarde hecht aan een klassieke uitstraling – zonder in te boeten aan de techniek.

IntAct US-Power

VOOR AMERIKAANSE VOERTUIGEN

Geavanceerde accu’s met hoge prestaties, waarvan de afmetingen en eindpoolsoorten afgestemd zijn op de eisen van Amerikaanse voertuigen.

Onze aanrader als installatie, afmetingen en aansluitingen een speciale batterij vereisen.

Semi(Tractie)-batterijen

IntAct Traktion Power

BEWEZEN EN KOSTENBEWUST

Door hun uitstekende hoge-stroom-eigenschappen zijn ze bijzonder geschikt voor de aandrijving van golfkarretjes, kleine vrijetijdsvoertuigen, rolstoelen, mobiele hefplatforms, schoonmaakmachines en vorkheftrucks.

Onze aanrader voor iedereen die een prijsgunstige tractiebatterij zoekt en niet bang is voor onderhoud.                                                                                                                                             

IntAct Traktion Power/PzS

VOOR DE ZWAARSTE BELASTING

Doordat het actieve materiaal in buizen is “gepantserd”, is het bestand tegen de sterkste cycli zonder capaciteitsverlies. Ideaal voor toepassingen die na zeer korte laadtijden weer gebruiksklaar moeten zijn.

Onze aanrader voor zware toepassingen met 1.000 cycli.

Cyclische batterijen

IntAct Lithium Power

HIGH TECH-BATTERIJ VOOR EXTREME BELASTING

Een echte krachtpatser als vervanger van loodzuuraccu’s in marine, zonne-energie, campers en hobbytoepassingen. Extreem laag gewicht, stabiele spanning bij extreme belasting en de hoogste veiligheid. Geïntegreerde BMS (Battery Management System). Onze aanbeveling voor iedereen die veel prestaties zoekt bij een bijzonder laag gewicht.

IntAct Active Power AGM

PROFESSIONELE ALL-ROUNDER

Uitzonderlijke capaciteit met geabsorbeerde elektrolyt en gasrecombinatie. Voor verbruikers in mobilhomes en eventueel langeafstandsbussen. Onze aanbeveling voor iedereen die een robuuste, goedkope voedingsbatterij zoekt met weinig onderhoud.

IntAct Active Power GEL

ONDERHOUDSVRIJ EN ONGECOMPLICEERD

Deze batterij is uitgerust met geringe zelfontlading voor de seizoensgebonden werking van extra verbruikers op boten of in campers. Robuuste stroomvoorziening voor recreatieve toepassingen. Onze aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een meer cyclusbestendige, lekbestendige voedingsbatterij.

IntAct Gel Power

STERK EN ONDERHOUDSVRIJ

Perfect voor professionele opslag- en voedingsbehoeften bij duurzame energiesystemen, touringcars, campers of boten. Bestand tegen laadstroomschommelingen, relatief diepe ontladingen en continue opladingen. Onze aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een meer cyclischbestendige, lekvrije voedingsbatterij.

IntAct Block Power

KLAAR VOOR VEEL GEBRUIK

Duurzame, krachtige serie voor alarmsystemen en absoluut betrouwbare energieopslag voor veiligheidsvoeding, veiligheidsverlichting en diverse hobbytoepassingen. Onze aanbeveling voor alle veiligheidstoepassingen en elke toepassing compatibel met de vereiste specificaties. 

Odyssey Supply

STEVIG + ALTIJD KRACHTIG VOORBEREID

Voedt mobiele verbruikers zoals muziek- of koelsystemen betrouwbaar tot diepontlading, tolereert druppellading van natuurlijke stroombronnen en start in noodgevallen zelfs een dieselgenerator in een UPS-systeem. Onze aanbeveling voor alle prestatiegerichte hobbytoepassingen.

Odyssey Extreme

Trojan Deep Cycle

MEER WERKTIJDEN, MEER FLEXIBILITEIT

De robuuste accu voor vele diepe ontladingen en wisselende laadstromen. Perfect als stroomvoorziening voor basisverbruikers in de recreatiesector (golfcars) alsook voor toepassingen zoals bij hoogwerkers, schaarliften en schrobmachines. Onze aanbeveling voor wie meer wil dan een klein tuinhuisje of andere veeleisende hobbytoepassingen.

Trojan Deep Cycle

Inbatt: onderdeel van IntAct, speciaal voor industriële toepassingen

Inbatt is een merk van batterijen dat speciaal is ontworpen voor industriële toepassingen, waaronder tractiebatterijen. Inbatt-batterijen worden gekenmerkt door hun hoge capaciteit, lange levensduur, snelle laadtijden en veiligheid.

Onze oplossingen voor tractie

Een belangrijk onderdeel in ons assortiment zijn tractiebatterijen voor heftrucks en andere intralogistieke en industriële toepassingen in bedrijven met de juiste laadtechnologie. Batterijen voor deze toepassingen moeten bijzonder cyclisch vast zijn. Naast de speciale eisen van het voertuig speelt ook de individuele belasting een rol bij de samenstelling van de geschikte batterijoplossing. Het speelt ook een rol als de apparaten of machines rustperiodes kennen of met behulp van wisselbatterijen die 24 uur per dag actief moeten zijn. Tot de criteria voor de geschikte laadtechniek behoren spanning, stroomsterkte, laadcurve en laadtijd.

 

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons gerust, wij kunnen u zeker en vast verder helpen.

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.