Acculaders van Fronius: Fronius Acctiva en Fronius Selectiva

Acculaders van Fronius: Fronius Acctiva en Fronius Selectiva

Als het op betrouwbaarheid, efficiëntie en veelzijdigheid aankomt, staat Fronius bekend om zijn hoogwaardige acculaders. Laten we eens dieper ingaan op twee van hun vlaggenschipseries: Acctiva en Selectiva.

Fronius Acctiva: De ultieme keuze voor professionele laadbehoeften

De Acctiva-serie van Fronius biedt een uitgebreid assortiment aan professionele universele laders die geschikt zijn voor verschillende batterijtechnologieën, waaronder loodzuur, AGM en GEL. Deze laders zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionele toepassingen.

  1. Acctiva Twin: Met zijn twee laadcircuits, is deze lader ideaal voor voertuigen met zowel start- als tractiebatterijen, zoals hulpverleningsvoertuigen. Het biedt bescherming tegen thermische overbelasting, waardoor optimale prestaties gegarandeerd zijn.
  2. Acctiva Flash 70A, Accutiva Prof 35, Accutiva Smart 25: Deze robuuste, volautomatische werkplaatsladers zijn perfect voor stroomvoorziening tijdens diagnose en software-updates. Met functies zoals desulfateringsmodus, regeneratiemodus voor diep ontladen batterijen en USB-interface voor firmware-updates, bieden ze een complete oplossing voor professionele behoeften.
  3. Acctiva Seller: Voor showrooms, autodemonstraties en voertuigpremières biedt deze lader een betrouwbare oplossing. Het laadt de startbatterij op en bewaakt de laadtoestand van de batterij om deze te beschermen tegen overmatige belasting. Met een compact ontwerp en beveiliging tegen diefstal, is het de ideale keuze voor commerciële toepassingen.

De Acctiva-laders bezitten kenmerken die optimale betrouwbaarheid verzekeren:

  • Volautomatisch laden
  • Hoogfrequent-technologie
  • Bescherming tegen omgekeerde polariteit
  • Bescherming tegen kortsluiting en overhitting

Fronius Selectiva: De toekomst van professioneel batterijbeheer

De Selectiva-serie van Fronius vertegenwoordigt de volgende stap in professioneel batterijbeheer.

  1. Batterij beschermend opladen: Met een speciaal RI-laadproces zorgt de Selectiva-serie voor een hoog totaalrendement en beschermt tegelijkertijd de batterijen tegen schade. Dit maakt het ideaal voor professionele tractietoepassingen waar betrouwbaarheid essentieel is.
  2. Transparantie en controle: Door batterijen in een netwerk te koppelen, kunnen laadgegevens centraal worden gevisualiseerd voor kostenbeheersing, foutdetectie en laadbeheer. Dit biedt een ongeëvenaarde mate van transparantie en controle over het laadproces.

De Selectiva-serie is de uitstekende keuze voor professioneel batterijbeheer door zijn volgende kenmerken:

  • Verlaging van energiekosten
  • Compatibiliteit met verschillende batterijtypen
  • Gemakkelijke bediening
  • Hoge productkwaliteit

 

Bent u op zoek naar acculaders van Fronius? Het assortiment vindt u hier. Heeft u advies op maat nodig? Autobat helpt u graag verder!

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.