Intact Traktion Power

Bewezen en kostenbewust. Semi-Tractie batterij, perfect voor licht cyclisch gebruik, 300 cycli volgens IEC 254-1. Versterkte rasterplaten in speciale isolatie met een hoog massa-gebruik zorgen voor een maximale reservecapaciteit. Geschikt voor vrijetijdstoepassingen zoals bv. camper of boot. Weinig onderhoud, best periodieke controle van het electrolyt.

Bekijk
Intact Traktion Power/PZS

Voor de zwaarste belasting. Doordat het actieve materiaal in de buizen is gepantserd, is deze batterij bestand tegen de sterkste cycli zonder capaciteitsverlies. Ideaal voor toepassingen die na korte oplaadtijden weer klaar voor gebruik moeten zijn. 1.000 cycli volgens IEC 254-1. Zowel 6V als 12V versie. Lange levensduur, duurzaam, veilig en betrouwbaar.

Bekijk
Trojan Deep Cycle Flooded

De grote krachtpatser in de kastanje bruine behuizing. Geschikt voor zware diepontladingen en flexibel opladen. 700 cycli volgens IEC 254-1. Eenvoudig om periodiek het electrolyt te checken. Lange levensduur, betrouwbaar en weinig onderhoud. 6V, 8V en 12V versies. Geschikt voor toepassingen zoals bv. hoogwerkers, schoonmaakmachines, golfcarts.

Bekijk
Banner Energy Bull

De vrijetijd specialist. Deze batterij is uitermate geschikt voor hobby- en vrijetijd activiteiten waarbij er continue stroom gevraagd wordt voor een bepaalde duur. De Energy Bull heeft een excellente cyclische statbiliteit, eenvoudig laden, eenvoudig onderhoud en vooral veilig. Ideaal voor toepassingen bij bv. e-boten, jachten, campers, caravans evenals bij signalisatie systemen. Robuust en trillingsbestendig.

Bekijk
Leoch Deep Cycle Flooded

Geschikt voor zware belastingen met diepontlading. Hoge energie, lage interne weerstand en lage zelfontlading. Robuurste structuur en weinig onderhoud. De speciale legering verbetert de corrosieweerstand van de loodplaten en verhoogt de levensduur. 6V, 8V en 12V versies. Geschikt voor bv. golfcarts, hoogwerkers, schrobmachines.

Bekijk
Varta Prof Dual Purpose

Deze types van Varta zijn ideaal voor uw camper, caravan of boot. Dual Power, zowel geschikt voor starten en voeden van het boordnet. Ideaal voor seizoensgebonden gebruik door lage zelfontlading, onderhoudsvrij en langere levenscyclus. Deze worden vaak parallel in tweevoud geplaatst om de capaciteit te verdubbelen.

Bekijk
Varta Prof Dual Purpose EFB

Boten en campers met een matige energiebehoefte hebben toch het juiste product nodig om optimaal te presteren. Daarom heeft Varta de volgende evolutie van de Dual-Purpose-reeks ontwikkeld, op basis van EFB-technologie die een langere levensduur en een grotere robuustheid biedt bij gebruik in gedeeltelijke staat van lading. Dual toepassing, nl. start en algehele energievoorziening. Hoge cyclusbestendigheid, onderhoudsvrij en langere levensduur.

Bekijk

Hulp nodig?

Contacteer ons gerust, wij helpen u zeker en vast verder.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik de knop “Accepteren” om toestemming te geven. Gebruik de knop “Afwijzen” om door te gaan zonder te accepteren.