Batterijen voor grasmaaiers en zitmaaiers

Batterijen voor grasmaaiers en zitmaaiers

Autobat biedt een uitgebreid assortiment aan batterijen voor grasmaaiers en zitmaaiers, waaronder de Garden Power-serie van IntAct en Leoch. Beide series zijn loodzuurbatterijen, maar er zijn ook AGM- en GEL-uitvoeringen. Ontdek meer over de Garden Power-batterijen van IntAct en Leoch.

Waarom is het belangrijk om de juiste grasmaaierbatterij te kiezen?

Het is belangrijk om de juiste batterij te kiezen voor uw grasmaaier, omdat dit invloed heeft op de prestaties van de machine. Een batterij die niet krachtig genoeg is, zal niet in staat zijn om de grasmaaier goed aan te drijven en kan ervoor zorgen dat de machine traag werkt. Ook kan een batterij die niet geschikt is voor de grasmaaier oververhit raken of zelfs beschadigd worden.

Als u op zoek bent naar een nieuwe batterij voor uw grasmachine, is het verstandig om eerst de handleiding van de machine te raadplegen. Hierin staat vaak aangegeven welk type batterij het meest geschikt is voor de grasmaaier. 

De keuze van de batterij hangt hoofdzakelijk af van wat er origineel voorzien is door het merk van de grasmaaier. Als u een persoonlijke voorkeur heeft voor uitvoering en budget kan er steeds gecheckt worden wat mogelijk is. U kunt altijd contact opnemen met Autobat voor advies over welke batterij het beste bij uw grasmaaier past.

IntAct Garden Power

intact garden power

Met de IntAct Garden Power-serie bent u verzekerd van betrouwbare prestaties. Deze loodzuurbatterijen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van intensief gebruik in tuinmachines. De IntAct Garden Power-batterijen leveren consistent vermogen en betrouwbaarheid voor handmatige grasmaaiers of zware zitmaaiers.

Daarnaast biedt Autobat AGM- en GEL-uitvoeringen van de IntAct Garden Power-serie aan. De AGM-technologie zorgt voor een langere levensduur en verbeterde prestaties bij hoge belastingen, terwijl de GEL-technologie een hoger startvermogen biedt en bestand is tegen trillingen en schokken.

Bekijk hier alle modellen van de IntAct Garden Power-serie.

Leoch Garden Power

leoch garden power

Als alternatief biedt Autobat ook Leoch Garden Power-batterijen aan, die dezelfde betrouwbaarheid en prestaties bieden als de IntAct-serie. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, deze loodzuurbatterijen zijn ontworpen om te presteren onder alle weersomstandigheden. Met AGM- en GEL-varianten beschikbaar, kunt u kiezen welke batterij het beste past bij uw behoeften en budget.

Bekijk hier alle modellen van de Leoch Garden Power-serie.

Need help?

Feel free to contact us, we are sure to help you.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Use the "Accept" button to give permission. Use the "Reject" button to continue without accepting.