IntAct Bike Power: Het Volledig Assortiment

IntAct Bike Power: Het Volledig Assortiment

Onder de vlag van IntAct Bike Power biedt Autobat een breed scala aan betrouwbare en krachtige motorbatterijen. Elk ontwerp is zorgvuldig vervaardigd om aan de unieke eisen van verschillende motorfietsen en toepassingen te voldoen. Laten we eens een kijkje nemen naar wat elk type batterij te bieden heeft.

IntAct Bike Power Classic

intact bike power classic

De Classic-serie staat synoniem voor kracht, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze batterijen, met hun centrale ontgassing en solide constructie, bieden een lange levensduur bij regelmatig onderhoud. Geschikt voor een breed scala aan toepassingen en aanbevolen als vervanging voor conventionele batterijen. Met een breed assortiment, inclusief zuurpakket, is de Classic-serie de ideale keuze voor elke standaard motorbatterij.

IntAct Bike Power AGM

intact bike power agm

Met geavanceerde AGM-technologie biedt de AGM-serie de ideale combinatie van prestaties en veelzijdigheid. Deze batterijen zijn bestand tegen frequente laadcycli, trillingen en gedeeltelijke ontladingen, waardoor ze perfect zijn voor verschillende toepassingen. Bovendien kunnen ze schuin worden gemonteerd dankzij het opgenomen elektrolyt in de glasvezelmat. Onderhoudsvrij na de eerste vulling, zijn ze de perfecte keuze voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

IntAct Bike Power GEL

intact bike power gel

Voor diegenen die op zoek zijn naar maximale startkracht en prestaties, biedt de GEL-serie de perfecte oplossing. Met 30% meer startvermogen zijn deze batterijen ideaal voor zware belastingen en toepassingen met meerdere elektrische verbruikers, zoals ABS-systemen. De GEL-technologie zorgt voor een lage zelfontlading en de batterijen zijn volledig gesloten, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende omgevingen.

IntAct Bike Power Lithium

intact bike power lithium

Voor degenen die het uiterste uit hun motor willen halen, is er de Lithium-serie. Met een aanzienlijke gewichtsbesparing tot 75% vergeleken met conventionele batterijen, bieden deze batterijen een ongeëvenaarde kracht-gewichtsverhouding. Perfect voor racefietsen waar elke gram telt, zijn ze waterdicht en kunnen ze zelfs ondersteboven worden geïnstalleerd. Let wel op: het startvermogen kan afnemen bij lage temperaturen.

IntAct Garden Power

intact garden power

Voor tuinliefhebbers en professionals biedt Autobat ook de Garden Power-serie aan. Deze betrouwbare batterijen zijn speciaal ontworpen voor zitmaaiers en bieden duurzaamheid, lage zelfontlading en trillingsbestendigheid. Met slechts enkele modellen is er voor elke zitmaaier een geschikte oplossing, ongeacht de omstandigheden. Wilt u meer weten over batterijen voor gras- of zitmaaiers? Lees er alles over in onze toegewijde blog.

 

Welke motorbatterij u ook nodig heeft, Autobat’s Intact Bike Power-serie heeft u gedekt. Neem vandaag nog contact op met Autobat voor meer informatie en ontdek welke batterij het beste bij uw eisen past.

 

Ontdek hier de andere motorbatterijen die Autobat aanbiedt:

 

Besoin d'aide ?

N'hésitez pas à nous contacter, nous sommes sûrs de pouvoir vous aider davantage.

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologie voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor functionaliteit, meting en marketing (gepersonaliseerde advertenties) als aangegeven in het cookiebeleid.

U kunt uw toestemming op elk moment vrijelijk geven, weigeren of intrekken door het voorkeurenpaneel te openen. Door toestemming te weigeren zijn de daaraan gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar.

Utilisez le bouton « Accepter » pour donner l’autorisation. Utilisez le bouton « Rejeter » pour continuer sans accepter.